Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές & Ακυρώσεις Παραγγελιών

Η επιχείρηση της Βασιλικής Γεωργίου με τον διακριτικό τίτλο «Psithurism» έχει απέναντί σου όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή.
  • Δεν μπορώ να ακυρώσω παραγγελία που έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς.
  • Όλα τα ψηφιακά προϊόντα δεν επιστρέφονται.
  • Αν απλώς μετανιώσεις μετά την παράδοση της παραγγελίας, έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα, ακριβώς στην κατάσταση που τα παρέλαβες, αποστέλλοντας σχετική δήλωση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση, στη διεύθυνση:
    Βασιλική Γεωργίου, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Γραβιάς 6, Κομοτηνή, Τ.Κ. 69 132 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@psithurism.gr.
    Θα σου επιστρέψω τα χρήματα με κατάθεση στον τραπεζικό σου λογαριασμό εντός 14 ημερών από την παραλαβή.
  • Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αποζημιώσω τα έξοδα αποστολής.
  • Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, θα εκτιμήσω την αξία της ζημίας και το ύψος της μείωσης της αξίας και σε περίπτωση που υποχρεωθώ να προβώ σε επιστροφή χρημάτων, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρέσω από το συνολικό ποσό της επιστροφής.
  • Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, κατεστραμμένο ή χαλασμένο ή δεν σε ικανοποιεί παρακαλώ ενημέρωσέ με στέλνοντας e-mail στο info@psithurism.gr εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή, περιγράφοντας το πρόβλημα. Θα λάβεις απάντησή μου αμέσως και το πιθανότερο είναι ότι θα σου ζητήσω να μου στείλεις το προϊόν και την απόδειξη ώστε να μπορέσω να πραγματοποιήσω την αλλαγή ή να επιστρέψω τα χρήματα.