H επιχείρηση

psithurism

H επιχείρηση Psithurism

Η επιχείρηση «Γεωργίου Βασιλική» δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2009 ως ατομική επιχείρηση της Αρχιτέκτονα Μηχανικού Γεωργίου Βασιλική του Ιωάννη με Α.Μ.Τ: 119235.

Το 2022 προστέθηκε ο διακριτικός τίτλος «Psithurism» για να υποστηρίξει την επέκταση της επιχείρησης στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.psithurism.gr και www.thepsithurism.com.

Η Psithurism έχει έδρα στην Κομοτηνή, στην οδό Γραβιάς 6 αλλά μέσω της ιστοσελίδας της προσφέρει τις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες σε παγκόσμιο δίκτυο. Ασχολείται με το λιανικό εμπόριο από επιχειρήσεις πωλήσεων με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα εμπορεύεται μέσω διαδικτύου ψηφιακά αρχεία με προσωποποιημένα πλάνα ταξιδιού και προσωποποιημένες προτάσεις για καθημερινό πρόγραμμα γευμάτων. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό photobook αναμνήσεων και ταξιδιωτικών σημειωματάριων των οποίων η εκτύπωση και η βιβλιοδεσία ανατίθεται σε κατάλληλα αδειοδοτημένους συνεργάτες. Τέλος, η επιχείρηση σχεδιάζει και συντονίζει events και workshops ποικίλης θεματολογίας με στόχο τη ψυχαγωγία και την ενημέρωση.  

Η Γεωργίου Βασιλική, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Psithurism και υπεύθυνη για τα παραγόμενα προϊόντα του site ΔΕΝ είναι ιατρός, διατροφολόγος ή ταξιδιωτικός πράκτορας.

Συνεπώς:

  1. Τα ταξιδιωτικά πλάνα δεν μπορούν να συνοδεύονται από κρατήσεις πτήσεων ή καταλυμάτων (και ταξιδιωτική ασφάλεια, έκδοση επίσημων εγγράφων κ.α.). Οι ανάγκες αυτές καλύπτονται από δικό σας επαγγελματία συνεργάτη, όπως επαγγελματία ταξιδιωτικό πράκτορα, τουριστικό γραφείο ή προσωπικά από τον κάθε ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη. Κάθε πλάνο, περιλαμβάνει προσωπικές προτάσεις της Βασιλικής Γεωργίου για κάθε προορισμό ώστε να βιώσει ο πελάτης μια ταξιδιωτική εμπειρία που καλύπτει τις ανάγκες και τα θέλω του. Συγκεκριμένες προτάσεις για καταστήματα, εστιατόρια, κτλ. είναι απαλλαγμένες από διαφημιστικούς σκοπούς. Η επιχείρηση Psithurism δεν χρηματοδοτείται από καταστήματα, εστιατόρια, κτλ. ώστε να τα διαφημίσει μέσω των ταξιδιωτικών της πλάνων. Η Psithurism δεν φέρει την ευθύνη για οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση που ενδεχομένως αντιμετωπίσει κάποιος πελάτης στο ταξίδι του όπως απεργίες, πανδημίες, μαζικές καταστροφές ή καιρικές συνθήκες όπως σεισμοί, τσουνάμι, πλημμύρες και οποίες μπορεί να επηρεάσουν την επιτυχή υλοποίηση του πλάνου.
  1. Οι προτάσεις για καθημερινό πρόγραμμα γευμάτων αποτελούν προτάσεις της Γεωργίου Βασιλικής ως προς τον πελάτη με στόχο την εξοικονόμηση Α’ υλών, χρόνου, χρήματος και την οργάνωση του εβδομαδιαίου μαγειρέματος. Απευθύνεται σε υγιή ενήλικα άτομα και μπορεί να περιλαμβάνει μενού για ανήλικα άτομα > 3 ετών με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους. Άτομα με χρόνια ή μη προβλήματα υγείας, άτομα με περιορισμό στις τροφές ή στην ποσότητα των γευμάτων και εγκυμονούσες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους και τον διατροφολόγο τους. Η επιχείρηση Psithurism δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους παραπάνω διότι δεν υπάρχει ιατρικό ή διατροφολογικό υπόβαθρο. Επιπρόσθετα, αποτελούν προσωπικές προτάσεις που δεν έχουν στόχο την απώλεια βάρους ή τον υγιή τρόπο διατροφής. Η Psithurism δεν φέρει ουδεμία ευθύνη απέναντι σε όποιον αποκρύψει την κατάσταση υγείας του. Δεν φέρει την ευθύνη για αλλεργικές αντιδράσεις σε υλικά που συμπεριλαμβάνονται στο μενού της διότι η συνταγή δίνεται αναλυτικά και ο πελάτης την υλοποιεί. Οπότε αν σε κάτι είναι αλλεργικός (ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειας ενήλικο ή ανήλικο) οφείλει ο ίδιος να το αποκλείσει από τη διαδικασία μαγειρέματος. Άνθρωποι με ευαισθησία, θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση προτεινόμενων υλικών. Το προϊόν Food Plan δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία οποιασδήποτε ανθρώπινης νόσου ή οδηγίας για ιατρική δίαιτα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  2. Σχετικά με το photobook, oι φωτογραφίες ενδέχεται να μην χρησιμοποιηθούν όλες όσες ανεβάσετε. Στο κόστος δεν περιλαμβάνετε επεξεργασία των φωτογραφιών σας. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν χωρίς επεξεργασία, όπως τις στείλατε. Ως αποτέλεσμα, φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης, κουνημένες ή θολές που έχετε επιλέξει, αν μπορώ δεν θα τις συμπεριλαμβάνω. Αν όμως η πλειοψηφία είναι έτσι, θα θεωρήσω ότι τις επιλέξατε σκοπίμως. Η μόνη επεξεργασία που θα γίνεται θα είναι κόψιμο της φωτογραφίας αν χρειάζεται ώστε να ταιριάξει στο δημιουργικό του άλμπουμ.
Copyright © 2022 - Powered by Psithurism Vasiliki Georgiou